Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului este atragerea, adaptarea si mentineerea pe piata muncii a cat mai multor someri in scopul reducerii somajului si inactivitatii in judetul Braila.
Pe termen lung, proiectul va avea efecte pozitive asupra mentalitatii somerilor in ceea ce priveste ocuparea, cresterea motivatiei pentru cautarea si mentinerea unui loc de munca, sporirea sanselor in gasirea unui loc de munca si adaptarea la verintele pietii muncii moderne, flexibile si inclusive.
Proiectul isi propune configurarea unui program de sprijin integrat pentru accesul pe piata muncii a somerilor de lunga durata. Programul va avea in vedere urmatoarele obiective:

Proiectul nostru este in concordanta deplina si conduce la realizarea obiectivelor specifice aferente axei prioritate si domeniului major de interventie, promovand masuri active de ocupare cu caracter activ, preventiv, inovativ si flexibil.
Obiectivele propuse de noi vor determina imbunatatirea calitatii resurselor umane in zona si adaptarea lor la cerintele pietii muncii, dobandirea de competente noi in meserii solicitate de piata muncii si cresterea astfel a sanselor de ocupare si a mobilitatii ocupationale, promovarea culturii antreprenoriale si integrarea durabila pe piata muncii.